Tea Tree olej 100ml s kapátkem

 
 

Tea Tree olej najde uplatnění při aplikaci na: řezné ranky a oděrky, akné, popáleniny kůže, infekci nehtů, kousnutí hmyzem a vaginální infekci.

Dostupnost Skladem
349 Kč    
Kategorie Kosmetické oleje
 

Tea Tree olej se získává z lístků australského stromu Melaleuca alternifolia. Má antiseptický a protiplísňový účinek. Při aplikaci nepoškozuje zdravou tkáň. Může být použit jako čistý olej nebo účinná látka v kosmetických výrobcích. Tea Tree olej najde uplatnění při aplikaci na: řezné ranky a oděrky, akné, popáleniny kůže, infekci nehtů, kousnutí hmyzem a vaginální infekci.

 

 

Vůně: Každý Tea Tree má svou velmi specifickou vůni až mentolová, svěží. 

Použití: Každý typ pokožky, akózní pleť.

 

 

Složení: Tea Tree olej

Ingredients (INCI): Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil – Tea Tree olej

 

Dávkování a užívání:

Kožní problémy: vetřete 5 kapek oleje přímo na postižené místo.

Ke kloktání: 2–3 kapky oleje do sklenice vlažné vody. Nepolykat!

Koupele: 10 kapek oleje do vody s horkou vodou.

Masáže: 10 kapek oleje naneste na unavené svaly a lehce masírujte.

Aromaterapie: 10 kapek oleje do zvlhčovače vzduchu, do aromalampy.

 

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití! Uchovávejte mimo dosah dětí!

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Výrobce: Pharmafit Czech s.r.o.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Akné na zádech 16.7.2018 19:02
Tento olej jsem používala na akné na zádech. Jelikož ho mám opravdu po celých zádech (i bedra) tak mi velice rychle zmizel. Objednala jsem další, protože je to opravdu zázrak! Kdyby venku nebylo vedro a já se na zádech neustále nepotila, tak věřím, že mi pupínky zmizí všude. Tam, kde se méně potim zmizely všechny :) takže za mě doporucuju!
Odpovědět
Avatar autora 21.6.2018 07:19
Dobrý den, tedy i na nehty u nohou používat naředěné? Děkuji
Odpovědět
Avatar autora Dávkování 8.8.2017 20:16
Dobrý den, tady na webu píšete že lze použít 5 kapek přímo na postižené místo, ale na obalu oleje je napsáno neužívat ředěné, jak to tedy je s lokálním použitím? Děkuji
Odpovědět
Avatar autora 8.8.2017 20:17
neužívat neředěné* pardon chyba
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více o cookies ZDE!!