V čem jsou naše tělové peelingy výjimečné?

 

Už nějakou dobu jsou součástí našeho sortimentu tělové peelingy, kterým bychom rádi věnovali pár řádků.

Peelingy obsahují nerafinovanou himalájskou sůl, jedná se o jemnozrnný peeling s mandlovým, jojobovým, arganovým olejem a esenciálním olejem - jasmínovým či levandulovým. Další složkou je látka Diam Oléoactif®, o níž si povíme níže.

 

Proč sůl?

Protože obsahuje spoustu minerálů a je především tělu prospěšná. Himalájská sůl má skoro 60 minerálů, tedy dokonce více, než například sůl z Mrtvého moře, která jich má okolo 20ti.

…a protože obsahuje sůl, je nutné si dávat pozor, abyste jej nepoužívali na podráženou pokožku – například po holení nebo v případě nějakých odřenin.

 

Diam a červené žilky

Zajímavou látkou v peelingu je Diam Oléoactif®, což je přírodní složka a v poměru, který peeling obsahuje, má skvělé výsledky:

 

 

 

…klinická studie dokazuje, že Diam dokáže zmírnit červené žilky na těle. Výsledky na obrázku jsou za 28 dní.

 

Hydratace

Dalším faktem, který bychom rádi zmínili je to, že díky obsahu olejů je pokožka po použití krásně hydratovaná, sametově hebká na dotek i na pohled, a není třeba se po něm mazat krémy či jinými produkty.

 

Vůně

Jak už je řečeno výše, máme dva druhy peelingů, a to Jasmínový a Levandulový. Rozdíl mezi těmito dvěma peelingy je pouze ve vůni, účinek plní oba stejný, takže se rozhodujte dle preference vůně – obě jsou krásné, jemné, přírodní a po otevření koupele je budete cítit ještě chvíli po celém bytě. :-)

 

 

 

Chci vyzkoušet peelingy

 

 

Mějte se krásně!

 

Renovality