Bledá a unavená pleť? 5 tipů, jak jí navrátit vitalitu

Říká se, že příběhy lidí jsou vepsány v jejich tváři. Kdyby to byly jen romány se šťastným koncem, bylo by všechno v pořádku. Ale ani jeden z nás netouží po tom, aby ostatní četli drama s názvem "Bezesné noci," baladu s názvem "Nestačím pít" nebo nářek s názvem "Nemůžu přestat kouřit". Nikdo se nemůže vrátit v čase a přepsat jejich děj. Máme pro vás však 7 krátkých kapitol, které vám v budoucnu pomohou při tvorbě osnovy a vdechnou obalu nový život.

 

1. Důkladné odlíčení

Největší kosmetickou chybou, které je třeba se vyvarovat, je hned na začátku nedostatečné odlíčení. I když nepatříte mezi ženy, které dávají přednost nočnímu odlíčení, a před spaním si obličej opláchnete, voda nestačí. K odstranění všech nečistot je nejlepší účinný a zároveň šetrný odličovač. Neměl by obsahovat alkohol ani žádné látky, které dráždí pleť a oči, které pak vypadají vyčerpaně.

Škodlivé složky, parabeny, konzervační látky a minerální oleje v přírodním Odličovacím séru ve spreji nejsou. Jeho složení totiž obsahuje 100% přírodní složky rostlinného původu, takže je vhodný pro všechny typy pleti. Je v něm zastoupen jojobový olej a hemisqualan, díky nimž pleť nejen čistí, ale také v ní probouzí vitalitu.

Olej jednoduše nastříkejte pomocí praktického rozprašovače na obličej, krk a dekolt. Krouživými pohyby pomocí měkkého vatového tamponu lehce odstraňte veškerý make-up a nečistoty. Poté doporučujeme pleť otřít čistou bavlněnou houbičkou namočenou v teplé vodě. Obličej není třeba oplachovat.

Dokončete svůj každodenní kosmetický rituál, který vaši pleť nejen vyčistí, ale také osvěží a oživí. Naše jemná Čisticí pěna je dostatečně šetrná na to, aby se stala součástí vaší každodenní rutiny. Naše pěna nejen odstraňuje všechny nečistoty, ale také čistí vaši pleť, odhaluje její přirozený jas, hydratuje ji a zanechává ji připravenou na další kroky vaší péče. Objevte sílu přírody obsaženou v každé bublině naší pěny. Vychutnejte si klid, který přináší vědomí, že za vaší krásou stojí ty nejčistší a nejjemnější přírodní výtažky.

 

2. Osvěžení pleti pomocí produktů bez alkoholu

Pro mnoho žen však odlíčení nekončí pouhým odstraněním make-upu. Pokud patříte k těm, jejichž pleť vyžaduje pečlivé ošetření, pravděpodobně nedáte dopustit na tonika. Jsou sice účinná, odstraňují mastnotu i nečistoty, ale citlivé pleti mohou dát zabrat. Obsahují totiž alkohol, který pleť dráždí a zbytečně vysušuje. Proto je třeba i u těchto výrobků dbát na složení. 

Alkoholu i umělým vůním se můžete vyhnout používáním alternativy - pleťových vod s čistým složením. Večer nebo během dne zregenerujte pleť zklidňující Růžovou vodou, která pomůže udržet pleť hydratovanou. Univerzální Levandulová voda je díky své přirozené vůni vhodná také jako tonikum pro péči o pleť i jako sprej pro osvěžení prádla a pro péči o vlasy a pokožku hlavy.

 

IMG-4741

https://www.renovality.cz/ruzova-voda-100-ml/

 

 

3. Nepodceňujte pravidelné čištění

Pozitivní účinky levandulového extraktu využijete i při jemném peelingu obličeje. Jeho jojobové perly odstraňují nečistoty a lehce obrušují pokožku. Masáží jemnozrnné textury prokrvíte bledou pleť a obnovíte její barvu. Peeling navíc kombinuje přírodní oleje a ekologicky navržený Diam Oléoactif®. Jeho dubové a kokosové složky se postarají o kompletní hydrataci a sjednotí zarudlou pleť všech typů.

  

4. Hydratace zvenčí i zevnitř

Zdraví pokožky není výsledkem pouze vnější péče. Při bledé a unavené pleti byste měli dbát také na dostatek vitamínů a tekutin. Ztráta barvy může být známkou nemoci a vyčerpaná pokožka může být známkou dehydratace. Ne nadarmo se všude doporučuje pitný režim.

Kromě vnitřní hydratace můžete tkáním pomoci udržet přirozenou vlhkost v buňkách také pomocí séra s kyselinou hyaluronovou. Jeho obsah podporuje intenzivní hydrataci, regeneraci a vypnutí pleti. Rozjasňuje unavený obličej a pomáhá mu dodat mladistvý vzhled v každém věku.

 

 

0CBD0B08-60B9-4716-AD53-E61B0D60CC21

https://www.renovality.cz/hyaluronove-serum-s-vitaminem-c-a-b3-50ml/

 

 

 

5. Relaxace pro tělo i mysl

Měli byste si také uvědomit, že nejste stroj. Chcete být úspěšní v práci, žít ve společnosti, kontrolovat svou váhu a výkyvy nálad, starat se o své děti, domácnost, rodinu, být dokonalým partnerem a zároveň perfektně vypadat. Není divu, že pleť podléhá přívalu stresových hormonů a vypadá unaveně.

Zkuste omezit své aktivity a najít si vedle povinností čas na zasloužený odpočinek. Koneckonců žádná kosmetika nedokáže vaši pleť hýčkat tak jako 7-8 hodin spánku, pár minut cvičení a úsměv na tváři.