NOVINKA Jemná čistící pěna

 

Dá se říci, že odličování a následné dočištění pleti máme v produktech kompletní. Přibyla nám k Odličovacímu séru, Čisticí pěna. Ta má pleť dočistit a dokonale připravit pro následnou péči. Víme, že čistá pleť je naprostý základ pro to, aby byla i krásná. Již delší dobu jsme se snažili o produkt, který by vám k tomuto kroku pomohl. Na čistící pěnu jsme čekali neuvěřitelný rok a půl, než jsme ji uvedli na trh s tím, že jsme 100% spokojeni jednak se složením produktu, ale také s jejím dokonalým fungováním pro pleť.

 

 

Dvě hlavní složky čistící pěny tvoří:

 

Aloe vera


Je rostlinou léčivou, okrasnou i hojivou. Dala by se přirovnat k modernímu léčebnému zázraku, ovšem s dlouhodobou tradicí. Nejen o léčivých, ale i kosmetických účincích aloe jsou doloženy zmínky staré několik staletí. Evropa ji znala v 10.století, mnohem dříve ji používali Egypťané, od kterých ji převzali Řekové a Římané.


Aloe patří do skupiny sukulentních trvalek. Tlusté listy se silnou pokožkou pod svým povrchem ukrývají zásobník rostlinného gelu. Listy jsou stočené do trsnaté růžice. Na okraji listů jsou ostny s bílými skvrnami. Na rozdíl od Agávy jsou ostny aloe měkké. Zdravé rostliny mají dlouhý a silný kořen. Gel z dužinatých listů má velmi hořkou chuť. Z rostlin se získává šťáva, která se suší.


Aloe obsahuje uklidňující, protiplísňové a protizánětlivé složky a navíc dokáže zjemňovat. Existuje celá řada kosmetických výrobků, do kterých se aloe vera přidává, jako například šampony, tělová mléka, vody po holení, zubní pasty, opalovací a hydratační krémy atp.

 

Bříza


Bříza je poklad s úžasně léčivými vlastnostmi. Všechny části rostliny se používají k léčbě různých onemocnění. Do bílá zbarvená ikona mezi stromy. Bříza v kosmetice doplňuje prospěšné minerály, vitamíny i aminokyseliny. Uvolňuje póry, čistí pleť a svoji oblibu nachází ve schopnosti regenerace a dodání svěžesti.


Svou dobrou pověst si bříza v kosmetice vysloužila pro schopnost omlazení pokožky. Pupeny a kůra obsahují mimo jiné vlákninu, silici či třísloviny. Její listy ukrývají vysoký podíl vitamínu C a výtažky z nich mají dezinfekční účinky.

 

 

 

 

 

Čistící pěna splňuje veškeré požadavky pro přírodní kosmetiku.

  • je jemná, na pleti velmi příjemná
  • vhodná pro všechny typy pleti, i pro pleť suchou
  • používat ji můžete samostatně pro vyčištění pleti, ráno před použitím kosmetiky a make-upu
  • večer ji doporučujeme použít ve druhém kroku, po Odličovacím séru k dočištění pleti
  • pleť po použití nepne, je jemná a hladká
  • má jemnou, svěží vůni
  • můžete ji používat i v kombinaci s konjakovou houbou pro dokonalejší a možná i příjemnější čištění (zapojíte zároveň masáž pleti)

Hezkou a zdravou pleť nyní můžete mít ve spojení produktů Odličovací sérum, Čistící pěna a kterákoliv květinová voda.

 

Všechny zmíněné produkty seženete na našem e-shopu:


CHCI ODLIČOVACÍ SÉRUM

CHCI ČISTICÍ PĚNU

CHCI KVĚTINOVOU VODU

 

 

Vaše Renovality

 

info:
https://www.zdraviebezchemie.com/blog/bříza-v-kosmetice-ake-su-její-blahodárné-ucinky/
https://www.ireceptar.cz/