NOVINKA Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3

 

Jak jste si už jistě všimli, objevila se na našich stránkách novinka, na které se pracovalo celé 2 roky! Náš TOP produkt Hyaluronové sérum jsme udělali v nové verzi, neznamená to ale, že klasické Hyaluronové sérum tímto končí. Můžete mít doma obě – jedno na ráno, druhé na večer, případně každý ať si vybere to své.

Tohle Hyaluronové sérum je takové 3v1. Je navržené tak, aby jej snesla každá pleť dlouhodobě a bylo vhodné pro každodenní použití. A hlavně, aby bylo účinné. Sérum je vhodné pro úplné začátečníky, co se kyselin týče, a může se používat na každý typ pleti.

 

 

Kolik je v séru vitamínu C?

V našem séru jsme použili 3% Ascobryl Glucoside. Vyšší procenta nejsou úplně vhodné na každodenní používání a z dlouhodobého hlediska nejsou pro pleť nejlepším řešením. Především se snažíme o přírodní kosmetiku a u vyšších % je velký problém se stabilitou a s tím bychom mohli rovnou zapomenout na přírodní konzervanty.

 

Kolik je v séru vitamínu B3 (Niacinamide)

Zvolili jsme 2% Niacinamide, protože z dlouhodobého hlediska za nás zatím nejlepším řešením a jsou s ním viditelné výsledky (bez toho, aniž byste si poničili přirozenou bariéru pleti).

 

Kdy sérum používat?

Je super hlavně ráno, díky účinku vitamínu C, spolu s SPF si skvěle hraje do noty. Pokud vlastníte naše klasické Hyaluronové sérum, tak jej určitě neodkládejte a používejte jej večer. Vůně nového Hyaluronového séra po citrónové trávě navíc působí jako vzpruha.

 

Můžu používat v těhotenství/při kojení?

Není problém. Máme v Renovality dvě těhulky odzkoušené.

 

Mám z něj mít strach?

Vůbec, není se čeho bát. Sérum je vhodné pro úplné začátečníky, co se starostlivosti týká. Vše je zvoleno tak, aby sérum mohl používat každý a především dlouhodobě. Je vhodné pro každý typ pleti.

 

Jak může výt sérum s vitamínem C a niacinamidem dohromady?

To, že se tyto dvě látky nesnesou, je mýtus, který si plachtí internetem opět bez povšimnutí. Vycházejí ze starého výzkumu ze 60. let, kdy se používaly nestabilizované látky, které se momentálně v moderní kosmetice používají. Naopak nové studie prokazují, že tyto dvě látky dělají na pleti zázraky a výborně spolu fungují. Záleží také na složení. Je použita stabilní vodorozpustná forma vitamínu C, ale hlavně celé sérum je „zapufrováno“ – čili má i při přídavku ostatních látek stále pH bez výrazné změny, takže zaručí účinnost obsažených látek.

 

Jak skladovat?

Jako všechna séra a oleje. Jelikož máme naše tmavé lahvičky, tak stabilitu vitamínu C chrání. Nedoporučujeme jej dávat na přímé sluneční světlo a můžete jej klidně uchovávat i v lednici.

 

 

 

 

To by byly otázky, na které se nás nejčastěji ptáte, tak doufám, že jste odpověď v článku našli. A pokud ne, neváhejte se nám ozvat a rádi vám na dotaz odpovíme. 

Mějte krásný den ♥