Tělová séra crystals series

 

První krystalová řada, která vyšla, obsahuje kameny křišťálu. Je nyní dostupná už pouze ve dvou vůních, a to konkrétně mandarinka a ylang. Druhá krystalová řada obsahuje kámen granát a je aktuálně dostupná ještě ve čtyřech vůních – bergamot, klementinka, skořice a verbena. Zanedlouho ale zůstanou v prodeji zase dvě nejprodávanější, stejně jako tomu bylo s řadou křišťálovou. Proto pokud ještě nemáte odzkoušené všechny, doporučujeme to co nejdříve napravit.

 

Co séra obsahují?

  • Slunečnicový olej vás možná zarazí, ten má však v kosmetice výborné zastoupení. Musí být ale samozřejmě kvalitní, což v tomto případě je. Je vhodným základním olejem pro přírodní kosmetické receptury. Dá se použít jak na pleť, tak pokožku těla i vlasy. Vhodné je používat jej v kombinaci s dalšími oleji, například skvělou dvojku tvoří s olejem jojobovým.
  • Arganový olej v kombinaci s jojobovým olejem poskytnou luxusní péči pokožce celého těla, zvláční ji a vyživí. Oba olejíčky jsou velice univerzální, mají skvělé hydratační vlastnosti a pomáhají pokožce udržet svěží vzhled.
  • Silice navozuje příjemné uvolnění, osvěžuje a pozitivně působí na pevnost pokožky.
  • Séra také obsahují přirozeně se vyskytující alergeny, proto každopádně doporučujeme, abyste olej nejdříve vyzkoušeli na malé ploše těla. U citlivějších je možná alergická reakce.

 

Z jakých vůní můžete vybírat?

Křišťál

  • Mandarinka osvěžuje, uvolňuje napětí a přináší radost. Působí na bolest hlavy a některé typy migrén.
  • Ylang harmonizuje a zlepšuje náladu. Pomáhá uvolňovat svalové a nervové napětí a je vhodný při nespavosti. Řadí se mezi afrodiziaka.

 

Granát

  • Bergamot má svěže citrusovou až sladkou vůni. Tohle spojení zmírňuje úzkost, uklidňuje mysl a navozuje pohodu.
  • Klementinka je lehká vůně, velmi podobná mandarince, jen o něco méně sladká. Pomáhá při bolestech hlavy, při migrénách uvolňuje napětí a uklidňuje.
  • Skořice krásně prohřeje vaši pokožku. Jedná se o kořeněnou vůni, kterou všichni jistě dobře známe. Vůně pozvedne vaši náladu a navíc napomáhá pohodovému usínání.
  • Verbena je vůně pro všechny milovníky citrónové trávy. Má jemně i bylinkový nádech a působí jako vzpruha, proto je super používat na den pro povzbuzení.

 

 

Proč zrovna křišťál?

Co si představíte, když se řekne „křišťál“? Pravděpodobně vás napadne čistota… jak se říká, křišťálově čisté, vyvolává v nás představu křišťálově čisté vody, proto na nás působí očistnou energií.

Křišťál je drahokamová odrůda křemene. Jde o čirý, průsvitný, až průhledný kámen, který tělo nabíjí vitalitou a energií, již pohlcuje, uvolňuje, reguluje a uvádí do harmonie. Chrání auru, odstraňuje negativní energii a působí na všechny neduhy. Přináší hluboké pročištění duše, čistotu mysli, povzbuzuje psychiku a klidný spánek.

 

 

 

 

Proč zrovna granát?

Granáty jsou početnou skupinou křemičitanů s podobnými vlastnostmi. Granátů existuje hned několik druhů – my bychom vám rádi představili ten červený, který je součástí naší řady.

Pyropy nalezené v Čechách označujeme jako český granát. Název minerálu pochází z řeckého pyropos – podobný ohni, odkazuje na jeho barvu. Granát je fascinující svou červenou až černou barvou a teplou září a je mu připisována velká magická moc. Je považován za kámen vášně, sexuální vitality, symbolizuje a přináší hlubokou lásku. Dokáže také podporovat fantazii, zvyšovat vitalitu a udržovat organismus v rovnováze. Přináší sebedůvěru, odvahu a dodává potřebný klid.

 

Napadlo nás, co kdybychom účinky těchto vzácných kamenů spojili s našimi oleji? Pečujte o své tělo s křehkostí a čistotou a prohřejte jej láskou a vášní. Je to místo, ve kterém budete po celý svůj život. ♥

 

 

 

 

 

BONUS: MINI SOUTĚŽ

 

A protože se se dvěma séry z granátové řady budeme muset zanedlouho rozloučit, připravili jsme si pro vás malou soutěž. Zkuste rozpoznat který obrázek patří ke které vůni a odpovědi nám pište do 30.6. 2021 na email info@renovality.cz. Do předmětu napište SOUTĚŽÍM a odpovědi pište v tomto formátu: např. a) klementinka, b) verbena... (POZOR! Jedná se pouze o vůně z řady s granátem.). Následně vylosujeme 3 z vás, kteří si budou moci vybrat jakékoliv sérum z crystal series zdarma (v případě výhry se vám ozveme na email).

 

 

 

 

Budeme se těšit na Vaše odpovědi a přejeme hodně štěstí!

Renovality ♥