Yogu - 10 tobolek

Jogurtová kultura Yogu vám umožní vytvořit jogurt s dokonalou konzistencí a bohatým, plným chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 kg jogurtu! Výhody: autenticita a chuť, zdraví prospěšné, ekonomická efektivita, snadná příprava a personalizace.

Skladem
247 Kč
Kategorie: Renofermenta

Tohle je YOGU!

Jogurtová kultura Yogu vám umožní vytvořit jogurt s dokonalou konzistencí a bohatým, plným chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 kg jogurtu! Výhody: autenticita a chuť, zdraví prospěšné, ekonomická efektivita, snadná příprava a personalizace: Užívejte si jogurt přesně podle vašeho gusta s možností přidávání různých příchutí a ingrediencí.

Yogu - 10 tobolek

Proč zvolit YOGU?

Yogu - 10 tobolek

Prospěšná

Podporujte mikrobiom díky přátelským bakteriím.
Yogu - 10 tobolek

Ekonomická

1 balení = 200 kg jogurtu! Domácí výroba 100 g jogurtu vás vyjde cca na 3Kč!
Yogu - 10 tobolek

Autentická

krémová textura s plnou chutí.
Yogu - 10 tobolek

Snadná

příprava snadno a rychle.
Yogu - 10 tobolek

Personalizace

další ingredience podle vaší fantazie
Yogu - 10 tobolek

Šetrná k přírodě

nevytváříte odpad jako při nákupu klasického jogurtu /plast a hliník/
Yogu - 10 tobolek

Bez konzervantů, přidaného cukru, želírovacích látek, bez GMO.

Návod na přípravu:

Zahřejte plnotučné mléko (1-2 litry) na teplotu cca 35-40ºC. Vysypejte celý obsah startovací kultury z 1 tobolky a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Ideálně tyčovým mixérem. Nádobu s naočkovaným mlékem vložte do jogurtovače na 18-20 hodin. Poté nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z jogurtovače a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě. Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné mléko. Z hotového jogurtu oddělte část, kterou použijete na další zaočkování /2 lžíce/.

Složení: 1 kapsle obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganismy. Druhy: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis.

Uchovávejte kultury v lednici = minimální trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C = minimální trvanlivost 1 rok.

RENOYOGU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: