Kefi - 10 tobolek

Kefírová kultura KEFI vám umožní vyrobit si domácí kefír s dokonalou konzistencí a chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 litrů domácího kefiru! Výhody: Autenticita a chuť, ekonomická efektivita, snadná příprava

Skladem
247 Kč
Kategorie: Renofermenta

Tohle je KEFI! 

Kefírová kultura KEFI vám umožní vyrobit si domácí kefír s dokonalou konzistencí a chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 litrů domácího kefiru! Výhody: Autenticita a chuť, ekonomická efektivitasnadná přípravaZdraví a vitalita: Kefír je známý pro své probiotické vlastnosti.

Kefi - 10 tobolek

Proč volit KEFI?

Kefi - 10 tobolek

Prospěšná

Podporujte mikrobiom díky přátelským bakteriím.
Kefi - 10 tobolek

Ekonomická

1 balení = 200 L kefíru! Domácí výroba 500 ml kefíru vás vyjde cca na 14,50 Kč!
Kefi - 10 tobolek

Autentická

krémová textura s plnou chutí.
Kefi - 10 tobolek

Snadná

příprava snadno a rychle.
Kefi - 10 tobolek

Personalizace

další ingredience podle vaší fantazie
Kefi - 10 tobolek

Šetrná k přírodě

nevytváříte odpad jako při nákupu klasického kefíru /plast a hliník/
Kefi - 10 tobolek

Bez konzervantů, přidaného cukru, želírovacích látek, bez GMO.

Návod na přípravu:

Zahřejte plnotučné mléko (1-2 litry) na teplotu cca 45-48ºC a udržujte na této teplotě min.15 minut. Vysypejte celý obsah startovací kultury z 1 tobolky a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Ideálně tyčovým mixérem. Nádobu s naočkovaným mlékem vložte do jogurtovače na 24 hodin. Poté nádobu opatrně vyjměte z jogurtovače, použijte opět tyčový mixér pro hladkou konzistenci a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě. Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné mléko. Z hotového kefíru oddělte část, kterou použijete na další zaočkování. /2 lžíce/.

Složení: 1 kapsle obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganismy. Druhy: Lactococcus lactis sp. lactis, Lactococcus lactis sp. diacetylactis, Lactococcus lactis sp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris, Candida kefyr, Saccharomyces unisporus.

Uchovávejte kultury v lednici = minimální trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C = minimální trvanlivost 1 rok.

 

KEFI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: