NOVINKA Pleťové sérum 3 roční doby

 

Už je to nějakou chvíli, co jsme vyšli na trh s další novinkou, konkrétně pleťovým sérem s názvem 3 roční doby. Proč zrovna podzim, zima a jaro? Protože právě v tomto období je pleť vystavena velké zátěži – vítr, chlad, mechanické podráždění, počasí není tak stabilní, přecházíte neustále ze zimy do tepla, z tepla do zimy… a co si budeme, naší pleti to příliš neprospívá. Sérum 3 roční doby je tu od toho, aby zmírnil dopady právě oněch zatěžujících faktorů.

 

 

Co konkrétně sérum obsahuje?

  • Šípkový olej je za studena lisovaný z růže divoké a obsahuje vysoké množství vitamínu C a nenasycených mastných kyselin. Má skvělé regenerační účinky, podporuje vitalitu a chrání ji od zatížení nepříznivých vlivů prostředí.
  • Jojobový olej je vysoce ceněný, univerzální produkt, který hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, tlumí projevy stárnutí a také pomáhá v péči o pleť se sklony k akné.
  • Hroznový olej obsahuje vysoký podíl vitamínu E, vitamíny skupiny B a minerály jako fosfor, draslík, vápník. Pomáhá pokožku udržovat v dobrém stavu.
  • Rakytníkový olej, v jehož složení je zastoupen karoten, díky němuž má olej intenzivní oranžovou barvu. Jde o vzácný, drahý olej, který obsahuje více než 180 bioaktivních látek. Je silným antioxidantem, zlepšuje stav pokožky, zjemňuje jizvy a projevy akné, posiluje pružnost a strukturu pokožky a omezuje nadměrnou ztrátu vody v pokožce, tím zlepšuje její hydrataci.
  • Tocopherol, známý jako vitamín E, plní funkci konzervační, protože jak je známo, snižuje náchylnost olejů ke žluknutí. Plní ale také funkci kosmetickou a to jako antioxidant, což znamená, že tlumí projevy stárnutí, bojuje proti ztrátě pružnosti a taky pomáhá snižovat šupinatění kůže.

 

Pro koho je vhodné?

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti a to z toho důvodu, že není komedogenní (neucpává póry), takže se nebojte použít i na pleť s akné. Majitelky suché nebo zašedlé pleti sérum také ocení. Udržuje totiž pleť hydratovanou a díky zmiňovaným karotenoidům dodává pleti zdravou barvičku.

 

 

 

 

Jak jej používat?

Nenechte se zmást s názvem „sérum“. Možná vás napadne, že jej můžete používat právě místo Hyaluronového séra, ale tak to není. Sérum 3 roční doby je olejové konzistence, takže jej můžete používat spolu s Hyaluronovým sérem místo jiného oleje.

Postupujete tedy tak, že pleť důkladně vyčistíte, aplikujete Hyaluronové sérum a ještě než se sérum úplně vstřebá, vmasírujete sérum 3 roční doby. Můžete používat jak pro denní, tak i noční péči.

 

Závěr

Doufám, že vám článek dal odpovědi na otázky, které vás možná v hlavě napadly. Pokud jste sérum již odzkoušeli nebo se na něj teprve chystáte, budeme moc rádi za zpětnou vazbu. Kdybyste měli ještě nějaké otázky, určitě se nám ozvěte a rádi vám je zodpovíme.

 

Mějte se krásně!

 

Renovality