Renohair a jeho správné použítí

Jak podpořit růst vlasů a zároveň zamezit jejich vypadávání ? 


Hooodně se mě ptáte, jak použít právě oblíbený Renohair, tak jsem se to snažila stručně pospat. 

Obsahuje totiž samé skvosty, které fungují na vlasy nejlépe. My jsme rovnou vytvořili směs olejíčků Dýňový, Ricinový, Cedrový, Sereonový, Rozmarýnový a poslední můj oblíbený Levandulový.

Jak ho ale správně použít? 

1. Když si chcete ten den umýt hlavu, tak si vezměte Renohair a kapátkem se snažte nabrat co nejvíce a poté olejíček aplikujte na pokožku hlavy. Hodně se mi osvědčil takový ten masážní ,,pavouk” koupila jsem ho zhruba za 39 Kč. Olejíček aplikujte hlavně na místa, která vás trápí nejvíce a zkuste chvilku masírovat.

2. Olejíček je na hlavě a co teď? No hlavně teplo! Zabalte si hlavu do igelitového sáčku a potom ještě do ručníku. Nejlepší je ho nechat přes noc...a pokud se vám jako mně nechce vstávat ve čtyři ráno, tak se alespoň pokuste ho mít na té hlavě pár hodin. Obvykle ho dávám společně s Arganovým olejem do délek zhruba na 3 hodinky a o víkendu nechávám přes noc. Vlasy se snažím mýt co nejméně 2-3x týdně MAXIMÁLNĚ. .

3. V této fázi už jenom použijete váš oblíbeny šampon a kondicionér, který aplikujete vždy (doporučuji umýt šamponem dvakrát). 

Pokud budete mít nějaké dotazy napište nám určitě na chat, který je vpravo dole a jsme tam každý pracovní den od 8:00 do 16:00 :-) 

Kačka z Renovality